Árak

Árak: Lakosztályonként és éjszakánként 15000Ft,-, ez magában foglalja a reggelit és az idegenforgalmi adót. Téli időszakban ez 4000Ft,-tal több. Mindenkori akcióinkat és a kiemelt ünnepi tarifákat kövessétek nyomon a Facebook-on.

domenica 10 giugno 2012

Magunkrol

Magunkról

Resort La Tulipe Noire egy gyönyörű udvarház, amely tökéletessé teszi pihenését a festői szépségű faluvilágban, rég elfeledett értékek és ízek mellett. Próbálunk Vendégeink minden igényének megfelelni. Számunkra igazi kihívás a falusi világ hangulatát és mondanivalóját stílusosan összhangba hozni Önökért. Egy álom, mint amilyen a country-chic living, ahol hagyomány és kényeztetés társulnak. Resort La Tulipe Noire ötvözi a nagy szállodák szolgáltatásait egy falusi, családias hangulattal. Egyaránt tökéletes egy romantikus hétvégére, mint egy üzleti tartózkodásra, vagy éppen egy családi kikapcsolódáshoz. Bármi lenne is az Önök igénye Resort La Tulipe Noire a tökéletes megoldás hozzá.

A Lakosztály

Egy kényelmes lakosztály áll az Önök teljes rendelkezésére. A legapróbb részletekre is ügyelve került felszerelésre. A szép dolgok iránti szeretet és tökéletességre való törekvésünk, már a tervezéstől végigkísérte, és remélhetőleg megkoronázta álmainkat, hogy a legjobb házigazdák legyünk. Célunk, hogy biztosíthassuk Önöknek a legkiválóbb értékű szolgáltatásokat és megtapasztalják a country-chic élményt. Elvünk, hogy Önök a legotthonosabban érezzek magukat nálunk, minden tőlünk telhetőt megteszünk.

Hogyan jut el hozzánk?

Resort La Tulipe Noire az Alföld kapujában a gyönyörű és karakteres Magyar faluvilágban, alig 50 km-re Budapesttől és csak 20 percre a Ferihegyi repülőtértől, könnyen megközelíthető mind autóval, mind vonattal. Cegléd városa alig tíz percre fekszik, még közelebb a csodálatos Ceglédi termálvíz van, amit sokra értékelnek frissítő és gyógyító hatása miatt. Közelünkben másik két fontos mezőváros, Kecskemét és Szolnok található. Ceglédbercel egy kicsi, sváb eredetű és összetételű falu (amire nagyon büszke), ahol tökéletesen biztosítva van a csendes pihenés és a nyugalom. A nyugalom - ami a fő vonzóerőnk - mindenkinek, aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, és szeretne kitörni a mindennapjaink frenetikus világából.

Resort

Resort La Tulipe Noire akár, már a repülőtéri transzfertől kezdve gondoskodik Önökről, és egy pohár pezsgővel köszönti Önöket. A lakosztályukban friss gyümölcskosár és virág várja minden kedves vendégünket. A csodálatos színvilágon kívül a végtelen csendesség fogja még Önöket várni. Természetesen a síkképernyős tv-n a világ minden részéről sugárzott műsorokat láthatják és a vezeték nélküli internet is a rendelkezésükre áll. Amint megérkeznek, sokuk kérdi, mit lehet csinálni, merre lehet menni. De egy kis idő elteltével rájönnek, hogy a csend és a nyugalom, az idillikus vidéki sárm mindennél többet ér. Hagyják magukat rabul ejteni a hely varázsától. Egy csodás reggelivel kezdődik a napjuk, amit Önök számára az Önök igényei szerint, nagymamáink süteményeivel kezdünk a hófehér abroszokkal megterített verandán. Ami ezután következik, azt csak Önök dönthetik el, aszerint, hogy élénk programdús vagy teljesen pihentető napot szeretnének, Mi partnerek leszünk. Kóstolják meg a természet esszenciáját:
Resort La Tulipe Noire .

Konyha

Boldogok vagyunk, ha egy Vendégünk a családunk asztalánál dönt, és szívesen látjuk.

Mit tartalmaz az ár?

Az árban a szállás, a bőséges reggeli (amit kedves Vendégeink igényei alapján készítünk el), zárt parkoló, saját veranda és nyitott kertrész, a sportpálya, medence és a szauna korlátlan használata foglaltatik benne.


Mivel töltsük szabadidőnket?

A Resort La Tulipe Noire kínálatából:
  • Budapesti városnézés
  • A ceglédi termálfürdő és élménymedencék használata
  • Biciklikölcsönzés
  • Lovaglás, kocsikázás
  • Vadászat és horgászat
  • Színház, koncert és múzeum belépők szervezése
  • Bor- és pálinkakóstolók a helyi pincészetekben

Nessun commento:

Posta un commento